index
Fri fragt ved køb over 500 kr. ┃ 1-3 dages levering
Gældende fra 2023

Handelsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser
Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for køb af varer på hjemmesiden egus.dk, som ejes af virksomheden EGUS I/S med CVR-nr. 44197774 og beliggende på Bellevuegade 9, 6000 Kolding. Du kan kontakte os på telefon 22482867 eller via e-mail på info@egus.dk. Alle aftaler indgås på dansk.
Fortrydelsesret
Du kan fortryde en aftale inden for 90 dage uden at angive årsag. Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du eller en valgt person (ikke transportøren) får fysisk besiddelse af varen. Ved bestillinger med flere varer løber fristen fra modtagelsen af den sidste vare. For at kunne fortryde købet skal varen kunne leveres tilbage til EGUS I/S, uden brudt plombering og i intakt original emballage. Fortrydelsesretten er kun gældende for private forbrugere, der handler via egus.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.
Betaling og Levering
Vi accepterer betaling med betalingskort, MobilePay, Apple Pay, Google Pay og Anyday. Betalingen trækkes først, når varen afsendes. Hvis en bestilling indeholder flere varer, hvoraf nogle er i restordre, trækker vi først betalingen for den pågældende vare, når den afsendes. Priserne er angivet i danske kroner og inkluderer ikke fragtomkostninger. Du vælger fragtformen ved bestilling. Der kan være betalingsgebyrer afhængigt af den valgte betalingsmetode. Vi bestræber os på at sende din ordre inden for 3 dage efter købet. Vi leverer varerne via Postnord eller GLS og leverer til hele Denmark. Der kan forekomme længere leveringstid til ikke brofaste øer.
God Tro
At handle i god tro indebærer, at en aktør handler hensigtsmæssigt og uden skjulte intentioner. Dette indebærer, at aktøren hverken var eller burde have været bekendt med betvivlede forhold. Vi informerer vores kunder, hvis et produkt kan opnås gratis. Vi kan også begå fejl, og det er ikke at handle i god tro at bestille en vare til 0 kr.
Returnering og Returomkostninger
Ved fortrydelse skal du returnere varen til Bellevuegade 9, 6000 Kolding inden for 90 dage og selv betale returomkostninger. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Vi refunderer betalinger inden for 14 dage efter modtagelse af varen eller dokumentation for returnering. For at kunne få refunderet købet skal varen(e) kunne leveres tilbage til EGUS I/S, uden brudt plombering og i intakt original emballage.
Reklamation
Ved reklamation, kontakt os via e-mail på info@egus.dk.
Fortrolighedspolitik
Vi beskytter privatlivets fred og vil ikke videregive kundeoplysninger til tredjepart uden nødvendighed for transaktioner. Personlige data sælges ikke uden tilladelse. Klagemuligheder Klag over varer eller tjenesteydelser købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning på adressen Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan også klage online via EU-Kommissionens klageportal på https://ec.europa.eu/odr. Vores e-mailadresse er info@egus.dk.